top of page

COMMUNICATIE TOOLKIT

TAKEOFFANTWERP LIVE laat zien wat Antwerpen te bieden heeft aan jonge ondernemers.

ALGEMEEN

Via deze pagina kan u de communicatie toolkit voor TAKEOFFANTWERP LIVE downloaden. U vindt hier materiaal terug voor in uw email handtekening, copy en posts voor social media.

LIVE TALKSHOW_

Tijdens een live talkshow ontdek je wat Antwerpen jonge ondernemers te bieden heeft! Op zoek naar inspiratie? Wil je (binnenkort of...ooit) starten met een eigen project of onderneming? Heb je nood aan een netwerk, tools of advies? Of krijg je gewoon energie van anderen die goed bezig zijn? You are welcome! 

SHOWCASE_ 

Let's get physical! In de Try-out Area maak je kennis met veelbelovende, jonge ondernemers. Verschillende dienstverleners staan klaar om jou de nodige informatie te geven. Per onderwijsinstelling is er een contactpersoon aanwezig waarbij je o.a. ter plekke je statuut kunt aanvragen. Uiteraard is dit ook hét moment om je netwerk uit te breiden!

Registreer je gratis voor dit event via: https://www.kickoffdays.be/takeoffantwerplive

_____________

TAKEOFFANTWERP_ is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, in samenwerking met stad Antwerpen, UAntwerpen, KdG Hogeschool, AP Hogeschool, Antwerp Maritime Academy (HZS), Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en SINC. VLAIO ondersteunt dit ecosysteem. #jongondernemen

INSTAGRAM 

FACEBOOK

VOORGESTELDE COPY

2022-2023: het academiejaar waarin het weer kan! ‘Het’, dat zijn de vele kansen om te studeren en te ondernemen. Tijdens de TAKEOFFANTWERP LIVE laten we zien wat de Stad Antwerpen jou te bieden heeft.

PRESENTATIES

TELEVISIE

Dit formaat van onze banner leent zich perfect voor het gebruik in presentaties. Verder kan deze visual ook gebruikt worden op televisieschermen op en rond de campus(sen).

EMAIL 

HANDTEKENING

U kan deze handtekening downloaden en toevoegen aan uw emails. Op die manier blijven al uw contacten op de hoogte. 

bottom of page