top of page

TIJDENS DE KICKOFF IN TRIX JOUW ONDERNEMING IN DE KIJKER PLAATSEN?

17 OKTOBER_ TRIX ANTWERPEN


Bij de start van het nieuwe academiejaar organiseren we traditioneel onze KICKOFF DAYS. Naast een CAMPUS TOUR langs alle onderwijsinstellingen organiseren we op 17 oktober TAKEOFFANTWERP LIVE in Trix. Dit event toont wat de stad Antwerpen te bieden heeft aan jonge ondernemers.


Tijdens dit event voorzien we in onze ‘netwerkzone’ professionele booth’s waar jij je onderneming in de kijker kan plaatsen. Wij zorgen voor een statafel en een gratis paneel met jouw logo op. Het ontwerp van het paneel kies je helemaal zelf. Na afloop mag je dit uiteraard mee naar huis nemen.


Deelnemen aan de KICKOFFDAYS?


Vul dan zeker onderstaand formulier in. Het ontwerp van je paneel stel je zelf samen volgens de richtlijnen. Als dit technisch niet mogelijk is, zoeken we samen naar een oplossing.


TECHNISCHE SPECIFICATIES_

Elke starter krijgt een gepersonaliseerde infostand op dit event (i.p.v. een roll-up banner). Hiervoor mag je zelf een ontwerp aanleveren.


Formaat: 1000px x 1000 px

Afloop: 2 mm rondom

Kleurmodel: CMYK

Bestandtype: pdf

Om een optimale beeldkwaliteit te garanderen zijn de beelden en logo’s in je document best minimaal 120dpi of volledig als vectortekening.


SAVE THE DATE_


Noteer dus zeker 17 oktober in je agenda zodat je zeker aanwezig kan zijn.

Enkele weken voor het event organiseren we een digitaal infomoment waar we je de nodige tips & tricks meegeven.

Comments


bottom of page