KICKOFF DAYS ZET ONDERNEMENDE STUDENTEN OP VOORSPRONG


2021-2022: het academiejaar waarin het weer kan! ‘Het’, dat zijn de vele kansen om te studeren en te ondernemen. En ‘het’, dat zijn ook de KICKOFF DAYS. Een heus festival voor alle Antwerpse studenten met ondernemingszin.


CAMPUS TOUR

Op 22 september gaan we van start met onze grote Campus Tour. Tijdens twee weken bezoeken we de campussen van universiteiten en Hogescholen in Antwerpen. Dit jaar doen we dat met bakfietsen: ecologisch en duurzaam! Tijdens zo’n sessie geven we het woord aan enkele jonge Antwerpse ondernemers met een verhaal. Studenten-ondernemers of jonge starters delen hun ervaringen en tips met de aanwezige ondernemende studenten. Vragenstellers van dienst zijn de mensen van SINC: een vereniging die ondernemerschap bij studenten wil stimuleren. Na een uur ben je helemaal mee met de do’s en don’ts waar je als jonge ondernemer mee te maken krijgt. Toch nog op zoek naar extrainspiratie? Dat is perfect, want we vullen de interviews telkens aan met een webinar met superinteressante sprekers.


Wanneer landt onze Campus Tour bij jou op de campus? Check onze agenda:

22 september_ AP Hogeschool

23 september_ KdG Hogeschool

24 september_ Kavka

27 september_ Antwerp Management School & Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

28 september_ UAntwerpen


KICKOFF EVENT

Op 6 oktober ronden we de KICKOFF DAYS met een groots KICKOFF EVENT. In het Antwerpse Zuiderpershuis ontvangen we in een wervelende liveshow verschillende knappe koppen die terugblikken op het voorbije academiejaar en natuurlijk ook vooruitblikken op academiejaar 2021-2022. Aansluitend staat er een netwerkevenement op het programma. Jonge ondernemers kunnen met elkaar in gesprek gaan in speciaal daarvoor opgestelde booths. Ben je starter, twijfel je nog, of heb je al een idee of product en zoek je nog een ondernemer om mee in zee te gaan? Hier kan je met mekaar in gesprek gaan. Wie weet wordt het KICKOFF EVENT wel hét startpunt van jullie toekomstige samenwerking! Afsluiten doen we natuurlijk met een fantastische afterparty, zodat we bij de start van het academiejaar al ‘ns helemaal uit de bol kunnen gaan.


6 oktober_ Kickoff Event in het Zuiderpershuis. De deuren gaan open om 19 uur!