top of page
LET'S CONNECT

SHOWCASE

Let's get physical! In de Try-out Area maak je kennis met veelbelovende, jonge ondernemers. Verschillende dienstverleners staan klaar om jou de nodige informatie te geven. Per onderwijsinstelling is er een contactpersoon aanwezig waarbij je o.a. ter plekke je statuut kunt aanvragen. Uiteraard is dit ook hét moment om je netwerk uit te breiden!

Juridisch advies

Antwerp Law School Consultancy

Enerzijds het doel om laagdrempelig, toegankelijk en gratis juridisch advies te verstrekken aan medestudenten en jonge ondernemers. Anderzijds om beloftevolle rechtenstudenten dichter bij de praktijk te brengen.

Software

GiveMeMedia

GiveMeMedia is jouw partner voor het ontwikkelen van software oplossingen op maat. Met onze sociale aanpak gaan we voor de ideale samenwerking.

Content creatie

Lucygiwamedia

Lucygiwamedia is een content creatie bedrijf waar ik short term videocontent maak voor bedrijven die dit niet kunnen of hier geen tijd voor hebben. Hiernaast bied ik ook de service om sociale media kanalen zoals Instagram en TikTok te beheren.

Starten als student

Stad Antwerpen

Informatie en begeleiding voor studenten die een idee of project tot een onderneming willen uitwerken.

Duurzame supermarkt

Coop Centraal

Coop Centraal is de supermarkt van de mensen, voor de mensen en door de mensen. Door samen te werken maken we duurzaam voedsel betaalbaar en kiezen we zelf onze toekomst!

In de kijker

JOUW ONDERNEMING

Tijdens de KICKOFF in Trix jouw onderneming in de kijker plaatsen? Klik op de knop en ontdek er alles over.

Lifestyle

OFFLINE

OFFLINE: Een concept dat mensen dichter bij elkaar brengt. Een manier van denken, leven en laten leven. Mensen inspireren, herbronnen en laten genieten van de kleine dingen in het leven. EXPLORE THE WORLD.

Ondernemen

TAKEOFFANTWERP_

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én de plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen.

Fitness

Get On Track

Een mobiele fitness (omgebouwde aanhangwagen) om zowel bedrijven als particulieren fitnesstrainingen/teambuildings op unieke locaties te kunnen aanbieden!

Leesbevordering

LIMBA

LIMBA werd opgericht met als doel om het lezen van boeken meer zichtbaar te maken. Dat doe ik door literaire evenementen te organiseren, workshops te geven en online content te publiceren omtrent leesbevordering, leesmotivatie en leesplezier.

Ondernemen

SINC

SINC wil studenten laten zien dat ondernemen geen ver-van-mijn-bedshow hoeft te zijn. We geven studenten de nodige dosis inspiratie, de juiste tools om van start te gaan, en het nodige netwerk om hen daarbij te helpen.

Ondernemersnetwerk

Voka Antwerpen-Waasland

Bij Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland ondersteunen we ondernemers en helpen we hen groeien aan de hand van drie pijlers: netwerking, opleidingen en belangenbehartiging.

bottom of page