top of page
LET'S CONNECT

SHOWCASE

Let's get physical! In de Try-out Area maak je kennis met veelbelovende, jonge ondernemers. Verschillende dienstverleners staan klaar om jou de nodige informatie te geven. Per onderwijsinstelling is er een contactpersoon aanwezig waarbij je o.a. ter plekke je statuut kunt aanvragen. Uiteraard is dit ook hét moment om je netwerk uit te breiden!

Juridisch advies

Antwerp Law School Consultancy

Enerzijds het doel om laagdrempelig, toegankelijk en gratis juridisch advies te verstrekken aan medestudenten en jonge ondernemers. Anderzijds om beloftevolle rechtenstudenten dichter bij de praktijk te brengen.

Rouwornamenten

Creaturn

Creaturn richt zich op het ontwerpen en aanbieden van betaalbare en gepersonaliseerde rouwornamenten, urnes en rouwjuwelen. We streven naar moderne en eigentijdse producten in grotere productie, maar bieden ook maatwerk en gepersonaliseerde opties voor kleinere oplagen. Ons doel is om een brug te slaan tussen moderne esthetiek, betaalbaarheid en persoonlijke betekenis, en zo een positieve verandering te brengen in de manier waarop we rouwen en herinneren.

Escape room

Escape room Mechelen

Wij zijn een escape room op vaste locatie. Dat wil zeggen dat mensen welkom zijn voor een poging om te ontsnappen uit één van onze escape-kamers. Deelnemers moeten proberen te ontsnappen door allerlei puzzels op te lossen.

Onafhankelijk platenlabel

Ghost Recordz

Ghost Recordz International Uninc. is a European independent record label since 2019 with an unincorporated structure and a non-profit vision.
Our record label is known for collaborations with Epic Games, AZ Rivierenland, SuperJump and One.com, and is part of one of the biggest demo drop platforms: LabelRadar.
Furthermore, we gained over 100.000 website visits in 2021, and released tracks from producers such as Enoki, TGRage, Victor Hawkings and more.

Content creatie

Lucygiwamedia

Lucygiwamedia is een content creatie bedrijf waar ik short term videocontent maak voor bedrijven die dit niet kunnen of hier geen tijd voor hebben. Hiernaast bied ik ook de service om sociale media kanalen zoals Instagram en TikTok te beheren.

Lifecoaching

ProQuit

Als zelfstandige life- en loopbaancoaching bieden aan afkickklinieken (verslavingszorg) waar ik help met de reïntegratietrajecten. Deze diensten geef ik ook aan jongeren, met name schoolverlaters die al dan niet een verslavingsachtergrond hebben.

Geborduurde kleding

Stick By Supply

Een webshop waar je gepersonaliseerde geborduurde kledingstukken en accessoires kan kopen.

Ondernemersnetwerk

Voka Antwerpen-Waasland

Bij Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland ondersteunen we ondernemers en helpen we hen groeien aan de hand van drie pijlers: netwerking, opleidingen en belangenbehartiging.

Sieraden

By Molnia

Mijn onderneming richt zich op de verkoop van sieraden, vooral gemaakt van stainless steel en 925 sterling zilver. Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal in mijn aanpak, en ik bied een breed scala aan ontwerpen aan, variërend van klassiek tot eigentijds. Of het nu voor dagelijks gebruik is of voor speciale gelegenheden, ik streef ernaar mijn klanten hoogwaardige sieraden te bieden die passen bij hun stijl en budget.

Cultuursector

Cultuurloket

Zakelijke ondersteuning voor de cultuursector.

Grafisch ontwerp

GROUP 9

Ik werk als grafische ontwerper. Daarnaast ben ik een nieuw of redelijk nieuw concept op de markt aan het brengen onder Group9. Hiermee wil ik studenten de kans bieden om binnen hun richting al een studentenjob te doen.

Software

GiveMeMedia

GiveMeMedia is jouw partner voor het ontwikkelen van software oplossingen op maat. Met onze sociale aanpak gaan we voor de ideale samenwerking.

Lifestyle

OFFLINE

OFFLINE: Een concept dat mensen dichter bij elkaar brengt. Een manier van denken, leven en laten leven. Mensen inspireren, herbronnen en laten genieten van de kleine dingen in het leven. EXPLORE THE WORLD.

Ondernemen

SINC

SINC wil studenten laten zien dat ondernemen geen ver-van-mijn-bedshow hoeft te zijn. We geven studenten de nodige dosis inspiratie, de juiste tools om van start te gaan, en het nodige netwerk om hen daarbij te helpen.

Ondernemen

TAKEOFFANTWERP_

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én de plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen.

Handwerk

ewbracelets

Ik verkoop sieraden en maak en bedruk sinds kort spiegels en mokjes. Het is allemaal handwerk.

Duurzame supermarkt

Coop Centraal

Coop Centraal is de supermarkt van de mensen, voor de mensen en door de mensen. Door samen te werken maken we duurzaam voedsel betaalbaar en kiezen we zelf onze toekomst!

Ondernemen

ECOOM

Het expertisecentrum ECOOM brengt het Vlaamse O&O- en innovatielandschap in kaart.

Fitness

Get On Track

Een mobiele fitness (omgebouwde aanhangwagen) om zowel bedrijven als particulieren fitnesstrainingen/teambuildings op unieke locaties te kunnen aanbieden!

Leesbevordering

LIMBA

LIMBA werd opgericht met als doel om het lezen van boeken meer zichtbaar te maken. Dat doe ik door literaire evenementen te organiseren, workshops te geven en online content te publiceren omtrent leesbevordering, leesmotivatie en leesplezier.

Kledingmerk

Palesa

Palesa is een kledingmerk dat focust op positiviteit, creativiteit en duurzaamheid. Ons doel is om positiviteit te spreiden, dit doen we door positieve reminders op kleding en accesoires te plaatsen.

Starten als student

Stad Antwerpen

Informatie en begeleiding voor studenten die een idee of project tot een onderneming willen uitwerken.

Ondernemen

The Future

Onze missie is om een platform te bieden om te leren, te groeien en te verbinden over de toekomst van ondernemerschap en innovatie.

bottom of page